Downloads

Park Reglement
Op de link hierboven kunt u het park reglement downloaden, dit reglement is op iedereen van toepassing die zich op ons terrein bevindt.

Nachtregistratie formulier
Op de link hierboven kunt u ons nachtregistratie formulier downloaden. Deze dient ingevuld te worden door personen die op het park één nacht of meerdere nachten verblijven.

Alarmkaart
Op de link hierboven kunt u onze alarmkaart downloaden. Hier staan alle belangrijke instructies op in geval van calamiteiten. Wij raden u aan om dit in uw huisje op een zichtbare plaats te hangen voor u en uw gasten.


Bospark De Eyckenhof wordt sinds Maart 2018 beheerd door  Veluwe recreatie B.V.  Het park heeft 149 kavels een heel aantal daarvan zijn huurkavels en worden verhuurd door Wildforster B.V.

De focus van het park ligt weer helemaal op recreatie, voorheen werd het park voornamelijk gebruikt voor langer termijn verhuur, huisvesten van arbeidsmigranten en permanente bewoning. Maar door het nieuwe aangescherpte beleid van de gemeente Putten worden parken weer gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn.

Het park is volop in ontwikkeling en zal ook in uiterlijk aanzien sterk verbeteren, door het niet recreatieve gebruik van de afgelopen jaren en de recessie die eigenaren met hypotheken in de problemen brachten staan een aantal kavels er onverzorgd bij.

Rust, genieten en veiligheid staan in een hoog vaandel bij ons, ook heeft het park een reglement dat de zondags rust respecteert.

Het park geeft toegang middels een slagboom. Eigenaren en vakantiegasten op het park hebben een chip, waarmee zij toegang hebben tot het park en hun auto op eigen kavel kunnen parkeren. Huisdieren zijn op het park toegestaan, honden dienen wel aangelijnd te zijn op het park en uitgelaten te worden buiten het park.

Alle chalets zijn voorzien van een vaste 16A groep elektra aansluiting, gasaansluiting, wateraansluiting en rioolaansluiting. Op het park is internet mogelijk, dit dient de eigenaar zelf te regelen met een telecom provider. Medio juli 2019 is er ook glasvezel internet beschikbaar op het park.

Uw huisvuil, glas en oud papier kunt u kwijt op de parkeerplaats in de daarvoor bestemden containers. Kortom alle nodige voorzieningen zijn aanwezig.

© 2019   www.veluwerecreatie.nl